Norlandia Bjørnhaugen barnehage har ledig stilling som engasjert barnehagelærer

Er du utdannet barnehagelærer og søker nye utfordring? Kjenner du deg igjen som leken, fremoverlent og opptatt av å gi barna det beste tilbudet? Er du en voksen som vil hjelpe barn med å søke og å skape en følelse av undring og oppdagelse i alle situasjoner? En voksen som så ofte som mulig vil åpne for kreativ lek og læring? Er du opptatt av at hvert enkelt barn skal bli sett og at individuelle ønsker og behov blir anerkjent? Da er Bjørnhaugen barnehage en riktig arbeidsplass for deg! I barnehagen vår vet vi at barna er fremtiden og derfor jobber vi med å forberede dem - ikke bare for skolen, men for livet.

Vi anser jobben vår som verdens viktigste og trenger derfor gode medarebidere som kan dele dette engasjementet med oss. Sammen skal vi gi barna det beste tilbudet som danner grunnlag for resten av barnas liv.

Vi søker en faglig sterk pedagogisk leder/barnehagelærer som vet hva hun/han står for og tør å si ifra. Våre barn trenger omsorgsfulle voksne som tør å bli glad i dem og tør å la barns interesser komme først, også der det betyr at voksne taper.

Som pedagogisk leder hos oss har du ansvar for å:

• Tilrettelegge for det enkelte barn og barnegruppen
  • Delta aktivt i lek og aktiviteter sammen med barna
  • Planlegge, gjennomføre, dokumentere, og evaluere pedagogisk arbeid i barnehagen
  • Ansvar for at avdelingen etterlever barnehageloven, rammeplanen og Norlandias standarder
  • Være en god rollemodell
  • Skape et godt og trygt miljø for barn og ansatte
  • Spesialpedagogisk oppfølging ved behov
  • Legge tilrette for et godt foreldresamarbeid
  • Legge tilrette for et godt samarbeid på egen avdeling og i hele barnehagen

Vi søker deg som:

• Er omsorgsfull
  • Er opptatt av god kvalitet
  • Har barnets beste i fokus
  • Liker å jobbe i team og skape trivsel rundt deg
  • Er profesjonell i møte med barn og foreldre
  • Er opptatt av å skape et godt samarbeid
  • Er proaktiv, løsningsorientert og med god gjennomføringsevne
  • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Har fysisk god helse

Det kreves gode norskkunnskaper, skriftlig og muntig.

Godkjent politiattest må fremlegges ved tilsetting.

Søknadsfrist 01.01.20.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med daglig leder Evy Leonhardsen, tlf 95435124

bjornhaugen.barenahge@norlandia.com